Skip to Content

Filtr zážitků

V jaké cenové relaci?

K jaké příležitosti?

Pro koho?

Jak byste popsali obdarovaného?

Co vám Stips může nabídnout?

  • image

    Dárkový design, který potěší

  • image

    Garance spokojenosti

  • image

    Výhodné ceny

  • image

    Nejrychlejší cesta k zážitkům

  • image

    Bezpečnost na prvním místě

  • image

    Individuální přístup

Co je to adrenalin?

Adrenalin je stylové a módní slovo, ve kterém zní příslib dobrodružství, a po kterém prahne nejedna horká krev. V této kategorii tak najdete nejen adrenalinové a extrémní sporty, ale také zážitky, které se pravděpodobně ocitají na nejednom plánovaném seznamu aktivit, které byste chtěli za život alespoň jednou vyzkoušet. Ale proč je lákadlo adrenalinových zážitků tak silné? Mnoho lidí je vyhledává pro jejich nebezpečnost, extrémnost, nepředvídatelnost či vyvolání silných emocí a husí kůže. Tímto kouzlem ve skutečnosti čaruje hormon adrenalin.

Co se s námi děje, když máme adrenalin v krvi?

Adrenalin je hormon, který se do těla uvolňuje při stresových situacích nebo zvýšené fyzické aktivitě, a to takřka okamžitě. Účinkem adrenalinu se zvyšuje nejen tepová frekvence srdce, ale i krevní tlak, který má z krátkodobého hlediska pozitivní vliv na lidskou psychiku. Tak co vy na to? Nezní to báječně? Všechny vaše starosti z vás doslova opadnou během sekundy. Při bungee skoku, vojenském výcviku nebo akrobatickém létaní zapomenete na všechny problémy a necháte se pohltit sílou okamžiku! I to je důvod proč jsou adrenalinové a extrémní sporty v poslední době stále více populární. Tyto volnočasové sportovní aktivity jsou skvělým doplňkem každé dovolené či zpestřením každodenního života.

Proč vyzkoušet adrenalinové zážitky?

Adrenalinové sporty jsou oblíbeným dárkem a skvělým překvapením pro všechny, kteří potřebují dodat odvahu či trošku motivace, aby se odhodlali k činu. Chtěli byste adrenalinový zážitek darovat svému blízkému, ale nejste si moc jistí, pro koho jsou tyto adrenalinové sporty určeny? Odpověď je jednoduchá: extrémní sporty si může vychutnat každý bez ohledu na věk (mimo některých opravdu extrémních sportů a zážitků pro nadšence). Jsou určené každému, kdo má dostatek odvahy a nervů překonat své vlastní zábrany a hranice. Milovníci extrémních sportů svoji zálibu popisují jako pocit maximální svobody, která s sebou přináší dokonalé osvobození mysli. Už jen příprava na adrenalinový zážitek je vzrušující, samotný průběh zážitku je už třešničkou na dortu a slíznutím smetany. A co vy? Jsou pro vás extrémní prožitky výzvou nebo jenom formou meditace? Ať už je to jak chce, připravenu pro vás máme širokou nabídku nevšedních zážitků, které můžete absolvovat buď sami nebo pod dohledem zkušeného instruktora. Odreagujte se od každodenní reality tímto originálním způsobem a zkuste něco víc, než jen ležet u bazénu nebo přepínat kanály u televize. Máte na to!